همایش ملی مدیریت و کسب و کار الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

اطلاعیه4- کارگاه‌های آموزشی

برگزاری کارگاه آموزشی

یکی از مهمترین اهداف همایش مدیریت و کسب و کار الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، فراهم آوردن فرصتی مناسب برای مدیران، دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و پژوهشی است تا به معرفی آخرین نتایج و دستاوردهای خود در زمینه‌های مختلف از جمله مدیریت و کسبو کار الکترونیکی بپردازند.
از آنجا که بسیاری از موضوعات مهم مورد بحث در این زمینه‌ها در فرصت کوتاه و در قالب مقاله قابل ارائه و معرفی نمی‌باشد، در کنار کنفرانس، کارگاه‌های آموزشی متعددی تشکیل خواهد شد. هدف از برگزاری این کارگاه‌ها ارتقاء سطح علمی و دانش کارشناسان و دانش‌پژوهان و معرفی آخرین دستاورد‌های علمی است. در این کارگاه‌ها کارشناسان و پیشگامان مدیریت در ایران و جهان، اصول علمی جدید را در قالب موارد عملی و کاربردی برای علاقمندان تشریح می‌نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارائه انتقادات و پیشنهادات با سرکار خانم مهندس قاسمی(مسئول کارگاه ها) به شماره 09037432991 تماس حاصل فرمائید.

Captcha image

چاپ مقالات منتخب همایش در