برپایی نمایشگاه بهار هنر ( آثار دانشجویان گروه هنر موسسه آموزش عالی فردوس مشهد)

شنبه 25 اسفند 1397 دانشجویی و فرهنگی

نمایشگاه آثار دانشجویان گروه هنر موسسه آموزش عالی فردوس با همکاری مشترک با روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بهره برداری قطار شهری مشهد به مناسبت استقبال از بهار 1398 تحت عنوان بهار هنر در حال برگزاری است.

این نمایشگاه در واقع جنبشی دانشجویی است  که در آغاز سال جدید در ایستگاه شریعتی و ایستگاه طالقانی قطار شهری مشهد ، به معرفی و نمایش آثار دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و کارشناسی رشته های نقاشی و تصویرسازی این موسسه می پردازد.

در ایستگاه طالقانی آثار دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته تصویرسازی موسسه فردوس در معرض دید عموم قرار گرفته است.

این آثار با تکنیک های متنوع دستی و دیجیتال ( نظیر رنگ روغن ، آبرنگ و مدادرنگی ، اکریلیک ، کلاژ ، بازسازی آثار گذشته ، و با موضوعات مختلف داستانی ، حماسی ، مذهبی ، فلسفی و ... در سبک ها و ژانر های متنوع هنری از جمله سورئال و رئالیسم جادویی و... اجرا شده است .

سرپرست این تیم هنری ، خانم شادی جمشیدپور که خود از مدرسین دانشگاه های الزهرا ، سما ( آزاد اسلامی ) ، جهاد دانشگاهی مشهد و... می باشد با همراهی 9 تن دیگر از دانشجویان و هنرمندان شاخه تصویرسازی : خانم ها سهیلا آذری ، فاطمه استادی ، زهرا جوادی ، عطیه رحمانی ، سپیده لطیفیان ، آتنا کاکری و صدیقه کفاش و آقای محمد اکبری تعداد ۴۲ اثر هنری خود را  به نمایش گذاشته اند .

همان طور که می دانیم هنر تصویرسازی در شهر مشهد نسبت به برخی از شهرهای بزرگ ایران تقریبا نوپا بوده و از این رو این گونه اتفاقات می تواند مسیر را برای رشد و ترقی این شاخه جذاب و پرکاربرد هنری و معرفی آن به عنوان یک حرفه با بازار کار متنوع و ویژه که در دنیا بسیار پر طرفدار است ، باز نماید .

در ایستگاه شریعتی نیز تعداد ۲۶ دانشجوی  مقطع  کارشناسی و کارشناسی ارشد گروه نقاشی۲۷ اثر نقاشی، ۱۳ اثر حجم و ۳اثر اینستالیشن آرت با موضوعات متفاوت و سبک‌های مختلف خود را به نمایش گذاشته اند.

همزمان با رونمایی آثار ، برگزاری کارگاه آموزشی تکنیک های تصویرسازی نیز از دیگر اقدامات تیم  بهار هنر بوده که در روزهای ابتدایی نمایشگاه با استقبال و حمایت شایسته مسئولان ، مسافران  و عموم مردم هنردوست مواجه شده است.

بهار هنر ، 25 تا 29 اسفند ماه 1397 از ساعت ۱۰ الی ۲۰  در ایستگاه طالقانی خط 1 مترو و ایستگاه شریعتی خط ۲ مترو برای بازدید علاقمندان دایر می باشد.