اکران و نقد و بررسی فیلم سینمایی آستیگمات

شنبه 10 آذر 1397 دانشجویی و فرهنگی

دومین نشست علمی کانون فیلم و عکس مؤسسه آموزش عالی فردوس صبح جمعه ۹ آذرماه ۱۳۹۷ در پردیس سینمایی گلشن در برج آرمیتاژ برگزار شد.

در این نشست فیلم آستیگمات به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مجیدرضا مصطفوی اکران و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

این جلسه با حضور آقای دکتر عبدالله مروارید (روانشناس و روان تحلیل گر)، دکتر مجبد فولادیان ( جامعه شناس و عضو هیئت علمی گروه اجتماعی دانشگاه فردوسی)، مهدی رضائی (کارشناس ارشد و منتقد سینما) و امیراقبال حیدرپور (عضو هیئت علمی و مدیر اجرایی کانون فیلم و عکس مؤسسه آموزش عالی فردوس) برگزار  و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

در این نشست ابتدا حیدرپور عضو هئیت علمی و مدیر اجرایی کانون فیلم و عکس مؤسسهٔ آموزش عالی فردوس به تشریح هدف کانون فیلم پرداخت و برگزاری نشست های علمی کانون را صرفا نقد فیلم ندانست. او هدف اصلی کانون فیلم را تعامل بینارشته ای بر اساس موضوع فیلم برای بازگشایی لایه های نهفته در فیلم توسط اساتید و متخصصان مدعو در این نشست ها عنوان ساخت.

در این نشست دکتر مروارید لایه های فیلم را از دیدگاه روانشناسی مورد تحلیل و ارزیابی قرار دارد و فیلم را حاوی نمادها و نشانه های خوبی از روابط موجود میان انسان های جامعه امروزی دانست.

دکتر فولادیان نیز با تقسیم بندی طبقات جامعه و مصداق آن در فیلم آستیگمات به تشریح نکات جامعه شناختی فیلم از منظر جامعه شناسی پرداخت. مهدی رضائی به نقاط ضعف و قوت فیلمنامه پرداخت و به تحلیل فیلم از نگاه هنر سینما برای مخاطبان پرداخت.