مؤسسه آموزش عالی فردوس

پس از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از فرامین مهم و تاثیر گذار بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی بود .
شورایی که در سال 1363 در راستای سالم سازی و انتقال مفاهیم انقلاب اسلامی به محیط دانشگاهها تشکیل شد و یکی ازمهمترین وظایف آن تعیین ضوابط تاسیس مراکز علمی و آموزشی بود .
این شورا در سال 1364 با بررسی الگوهای توسعه مراکز علمی آیین نامه تاسیس مؤسسات غیردولتی و غیر انتفاعی را تصویب کرد و پس از آن بسیاری از اساتید برجسته و نخبه علمی کشور  اقدام به تاسیس و راه اندازی این مراکز کردند .
درهمین راستا مؤسسه آموزش عالی فردوس درسال 1384 با نگاهی نو به شیوه های تدریس  و ارتقای سطح علمی دانشجویان و با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات وفناوری فعالیت خودرا در شهر مقدس مشهد آغاز کرد .
از همان ابتدا مسئولان و مدیران این مؤسسه در راستای پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب، در خصوص تقویت جایگاه هنر تلاش کردند تا با جذب اساتید و مفاخر علمی و هنری در مقاطع مختلف دانشگاهی از سراسر کشور،  این مرکز را به عنوان یکی از قطب های دانشگاهی و هنرمند پرور در کشور تبدیل کنند .
درواقع مدیران مؤسسه آموزش عالی فردوس در طی این سال ها توانستند با فراهم کردن بسترهای مناسب برای اساتید و دانشجویان جوابگوی بخش اعظمی از نیاز جوانان علاقه مند به رشته های هنری باشند.

رشته‌های مختلف این موسسه در قالب سه شاخۀ «معماری و هنر اسلامی» ، «هنرهای تجسمی و موسیقی» و «مدیریت، حسابداری و فناوری اطلاعات» در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد راه‌اندازی شده است.

• کارشناسی ارشد: هنر اسلامی _ تصویرسازی _ ارتباط تصویری _ نفاشی _ معماری داخلی _ مدیریت بازرگانی _ حسابداری _ پژوهش هنر؛

• کارشناسی پیوسته: نوازندگی سازهای ایرانی _ نقاشی _ ارتباط تصویری _ صنایع دستی _ مهندسی معماری _ حسابداری _ مدیریت بازرگانی؛

• کارشناسی ناپیوسته: نقاشی _ ارتباط تصویری _ معماری _ مدیریت بازرگانی  _ نرم افزار کامپیوتر _ حسابداری ؛

• کاردانی پیوسته (فنی و حرفه ای و کاردانش(: نقشه کشی معماری _ گرافیک _ حسابداری بازرگانی _ نرم‌افزار کامپیوتر _ هنرهای تجسمی (نقاشی)؛

• کاردانی ناپیوسته: گرافیک _ مدیریت بازرگانی _ حسابداری؛

مؤسسه آموزش عالی فردوس با بهره گیری از هیئت علمی متخصص و پر تلاش همواره نشانی از موفقیت در حوزه های مختلف پژوهشی ،علمی ، فرهنگی و هنری بوده است.