چهارمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب‌وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

افتتاحیه چهارمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی فردوس، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این همایش گفت: توجه به تقویت تفکر در دانشگاه‌ها ضروری است، علم بدون فکر مشکل‌ساز شده و می‌تواند به تولید سلاح کشتارجمعی بینجامد.
علی باقر طاهری‌نیا افزود: آنچه قبل از درس نیاز است، خردورزی است و به گفته رییس دانشگاه هاروارد، اکنون دانشگاه‌ها نقش تربیتی خود را فراموش کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: نسل نخست دانشگاه‌ها، آموزش محور و نسل‌های بعدی شامل دانشگاه پژوهش محور، دانشگاه مسوولیت پذیر و دانشگاه کارآفرین بود.
معاون وزیر علوم گفت: مطالعه تاریخ علم در کشور حاکی از فراز و فرود ما در این عرصه است، در دورانی در قله علم جهان بودیم و در دورانی نیز دانشمندان ما آواره بوده اند.
طاهری‌نیا افزود: هرگاه عالمان محترم شمرده شدند و فضای آزاداندیشی در محافل علمی وجود داشت، علم توسعه یافت و هرکجا که مورد بی‌مهری واقع شدند، دانشمندان آواره شدند.
وی گفت: دانشگاه‌های نسل آینده باید فرامولفه‌ای باشند و تاریخ انقضا نداشته باشند، دانشگاه‌ها باید نظام ارزشی، فرهنگی ثابت داشته باشند و فضیلت‌ها باید در دانشگاه زنده شود.
دبیر همایش ملی مدیریت دانش نیز در سخنانی هدف از برگزاری این همایش را ارایه راهبرد‌های تحقق اصول علمی و راهکار‌های کاربردی مشکلات اقتصادی در حوزه مدیریتی دانست.
سعیده باباخانی افزود: دانشگاه‌ها زیرساخت اصلی علم و دانش در کشور هستند و اشتغال آفرینی از طریق مراکز عملی قابلیت تحقق می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: علم باید به دانش، دانش به صنعت و صنعت به توسعه کشور متصل شود، تا شاهد تحقق شعار سال باشیم، مجموعه‌های دانش بنیان می‌توانند به اقتصاد جامعه کمک کنند.
همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کار‌های الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی، ۲۹ اردیبهشت ماه، به میزبانی موسسه آموزش عالی فردوس در مشهد برگزار شد.

مجوز ISC

آقای دکتر شروین فرزین

عضو هیات علمی مؤسسه آموزش عالی فردوس

راهنمای ثبت نام دانشجویان فردوس بدون ارائه مقاله

برای دانلود راهنما اینجا  کلیک کنید.

حامیان رسانه ای

حامیان علمی