⭕️ اطلاعیه مهم ⭕️

❇️   پذیرش دانشجوی کاردانی( فوق دیپلم) بدون کنکور براساس سوابق تحصیلی( شرط معدل) جهت مهرماه 1401

💠 به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام کاردانی می‌رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته در رشته‌های فتو گرافیک، کامپیوتر، معماری و حسابداری از  روز سه ‌شنبه ۱۴۰۱/۴/۱۴ تا ۱۴۰۱/۴/۲۴  انجام خواهد شد.

🔸 لازم به توضیح است دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش همزمان با شروع ثبت نام  از طریق پورتال سازمان سنجش اعلام می‌شود، علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام  به پورتال سازمان سنجش یا به صورت حضوری به موسسه مراجعه فرمایند .

🗂 مدارک مورد نیاز :شناسنامه، کارت ملی، یک قطعه عکس وگواهینامه ومعدل دیپلم

🔸 تبصره : دانش آموزان سال چهارم از تاریخ ۱ شهریور تا ۱۴۰۱/۶/۴ با مراجعه به درگاه سازمان سنجش، قسمت ویرایش اطلاعات معدل خود را یادداشت نمایند ودر این مرحله در صورت نداشتن معدل دیپلم، نیاز به ثبت معدل دیپلم ندارند.

موسسه آموزش عالی فردوس