آموزش‌های الکترونیکی

مؤسسه آموزش عالی فردوس
دستورالعمل آموزشی شماره 4

«دستورالعمل آموزشی شماره 4، برگزاری امتحانات پایان ترم»
با عنایت به دستورالعمل وزارت علوم، شرایط بیماری کووید19 و با تاکید بر حفظ سلامتی اساتید محترم و دانشجویان عزیز، آزمون‌های دروس نظری ترم جاری به صورت مجازی از تاریخ 7 تا 22 تیرماه 99 با شرایط ذیل برگزار خواهد شد؛
1) با عنایت به حساسیت آزمون مجازی و احتمال قطع اینترنت، اینترنت خط ثابت ویک بسته جهت گوشی تلفن همراه خود فراهم نمایند.
2) آزمون طبق برنامه امتحانی پورتال دانشجویان محترم راس ساعت مقرر شروع و پس از اتمام وقت امتحان، ارتباط قطع خواهد شد و امکان امتحان مجدد به هیچ وجه امکان پذیر نیست لذا مراجعه قبل از شروع آزمون الزامی است ودر تعداد سوالات آزمون و مدت زمان آزمون دقت لازم را داشته باشند.
3)سوالات به صورت چهار گزینه ای یا تشریحی خواهد بود که پس از ثبت پاسخ‌ها در برگه سفید، دانشجویان عزیز باید تصویر پاسخنامه را برای اساتید ارسال فرمایند. (راهنمای آزمون به زودی در سایت موسسه اعلام خواهد شد.)
4)آزمون پایان ترم قسمتی از نمره دانشجو می‌باشد و اساتید محترم فعالیت‌های دانشجو در طول ترم، آزمونهای مستمر، پژوهش، کار عملی و مقاله را مد نظر خواهند داشت.
5) تاریخ آزمون یا ژوژمان دروس کارگاهی پس از اتمام جلسات با هماهنگی کارشناسان محترم آموزش اعلام خواهد شد.
6) دانشجویان عزیز در صورتی می‌توانند در آزمون شرکت نمایند که تسویه حساب کرده باشند. (دانشجویانی که تسویه حساب نکرده‌اند امکان دسترسی از طریق پورتال را ندارند.)
از همه عزیزان انتظار می‌رود جهت استفاده هرچه بهتر از فرصت ایجاد شده، ما را یاری فرمایند.
(شورای آموزشی موسسه فردوس)

دانلود نرم افزارهای مؤرد نیاز

دانلود ادوبی کاکت: