قیام حسین مظهر نبرد حق بر علیه باطل بود. قیام الهی بود که هر چه زمان میگذرد، تبلوری بیشتری پیدا کرده و آموزهای آن روشنتر میشود. اهداف و پیامهای فرهنگی این قیام:
انگیزه اجتماعی و اصلاح فرهنگی اوضاع و شرایط حال جامعه بود. تا بدین طریق به جهل زدایی عامه مردم بپردازند و ایشان را با انحرافهای آشکار در جامعه آشنا سازند.
· پیام آزادگی انسان آزاده با توجه به اصول و باورهای خود زندگی کرده و زمانی که اصول، باورها، حقوق فردی و اجتماعی خود و افراد در ارتباط با وی مورد تعرض قرار بگیرد آرام ننشسته و در برابر ظلم ایشان اعتراض میکند. از این رو امام حسین(ع) مرگ با عزت را بهتر از حیات ذلیلانه میداند.
· عزّت نفس انسان در مسیر تکامل اعتلای روحی مییابد و خود را از پستی و فرومایگی رها میسازد. حرمت، شرافت برای خود قایل میشود و بزرگواری خود را در همه حال حفظ مینماید. سختی و راحتی و شکست و پیروزی او را به سستی و تباهی نخواهد کشاند و هرگز تن به خواری و زبونی نمیدهد.
· ایثار و از خودگذشتگی ایثار و از خود گذشتگی یعنی این که انسانها در عین نیاز به آنچه دارند، دیگران را بر خود مقدم میشمارند و یا اینکه اهداف جمعی را بر اهداف فردی و شخصی خود مقدم میدانند..
محورهای موضوعی
اصلاح فرهنگی : مبارزه با انحرافات و کجرویهایی که ناشی از جهل و خرافه هستند ( نمایش این انحرافات با اصول شرعی و عرف مغایرت نداشته باشد.)
آزادی و آزادگی
شرافت انسانی
جلوههای بصری فرهنگ ایثار
میلاد : ایینها و مراسم مربوط به میلاد فرخنده امام حسین (ع)
رویدادهای مرتبط با ایام محرم و صفر: ( مراسم ، عزاداریها وهمه فعالیتهایی که بیانگر فرهنگ عاشورایی باشد در اقصی نقاط ایران و دیگر کشورهای جهان )
شرایط شرکت در مسابقه :
طبق قراردادی رسمی حق الزحمه مالک اثر پرداخت خواهد شد
به هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه یابد، گواهی شرکت در جشنواره و حق تالیف به مبلغ 500.000 ریال تقدیم خواهد شد
دریافت فایل اصلی آیین نامه از اینجا
برای این مطلب امکان ارسال نظر وجود ندارد
تمام حقوق کپی رایت برای موسسه آموزش عالی فردوس محفوظ است 2017-2024 (نسخه : 5.8.13.2)