گامی به سوی آسمان

⚜امتیازات طرح گامی به سوی آسمان ⚜

enlightenedدانشجویان می‌توانند با گذراندان 20 جلسه و هزینه فقط 20 هزار تومان مدرک معتبر با دو امضا ازدفتر تبلیغات ونهاد رهبری در دانشگاه‌ها دریافت کنند.enlightened

1⃣ شرکت کنندگان در طرح گامی, خادم القرآن حرم می‌شوند.
بدین وسیله به اطلاع قرآن آموزان عزیز می‌رساند: طی مذاکرات صورت گرفته با اداره علوم قرآنی آستان قدس رضوی، این امکان برای افرادی که مدرک گامی بسوی آسمان دارند و ۳ گام آن را پشت سر گذرانده اند فراهم شده است که روند جذب ایشان بعنوان "مدرس قرآن" تسهیل شده و با لحاظ شرایط لازم، در دارالقرآن حرم مطهر رضوی به عنوان خادم القرآن افتخاری، خدمت کنند.
🔴تبصره : قرآن آموزانی که از گام دوم نیز به طرح گامی بپیوندند, مشمول مورد فوق خواهند شد.

2⃣ امتیاز ویژه جامعه قاریان قرآن مشهد برای دارندگان مدرک گامی
جامعه قاریان قرآن مشهد با سه دهه سابقه فعالیت در حوزه‌های قرآنی, خدمات ذیل را جهت قرآن آموزان طرح گامی, با تخفیف ویژه در مراکز زیر مجموعه خود ارائه می‌دهد:
✔️ مرکز تربیت مدرس قرآن کریم با 30 درصد تخفیف در شهریه
✔️مهدهای قرآن و مراکز آموزش تخصصی قرآن کودکان و نوجوانان با 15 درصد تخفیف شهریه
✔️ کتب و محصولات فرهنگی انتشارات جامعه قاریان قرآن مشهد با 20 درصد تخفیف

3⃣ جایزه ویژه کمک هزینه عتبات در اختتامیه
شرکت کنندگان در طرح، ضمن دریافت گواهی معتبر(با دو امضا از دفتر تبلیغات و نهاد رهبری)، می‌توانند با کسب نمره بالای 18 در قرعه کشی دریافت جایزه ویژه در پایان دوره (کمک هزینه سفر به عتبات) شرکت کنند.
⬅️لازم بذکر است این امتیاز فقط شامل حال کسانی می‌شود که حضور مستمر، منظم و بدون غیبت ( 2جلسه غیبت در هر گام مجاز محسوب می‌شود) در کلاسها داشته باشند.

4⃣استفاده از مرکز تخصصی شهید شهریاری با تخفیف 30 درصدی
دارندگان گواهی گامی می‌توانند با تخفیف 30 درصدی, از کلاسهای مرکز تخصصی آموزش‌های قرآنی شهید شهریاری واقع در دانشگاه فردوسی, پس از هماهنگی با دبیرخانه "گامی به سوی آسمان" استفاده کنند.

5⃣ هدایای نقدی برای 6 نفر برتر هر کلاس
در پایان هر گام, به 3 نفر که بالاترین نمره را در هر کلاس آورده اند(ممتازین) و 3 نفر که بیشترین رشد را داشته اند(راشدین) هدایای نقدی و غیر نقدی تعلق می‌گیرد.

🌷 گامی بسوی آسمان را به دوستان خود معرفی کنید 🍃

#ویژه_دانشجویان