اطلاعیه ثبت نام در سامانه پارکینگ

💢 به منظور رفاه حال و آسودگی خاطر اساتید گرانقدر، دانشجویان عزیز و کارکنان محترم؛ با انجام اقدامات لازم، پارکینگ دانشگاه از ابتدای سال تحصیلی جاری بازگشایی خواهد شد.

🔸 لذا از همه عزیزان تقاضا می‌شود جهت استفاده از پارکینگ موارد ذیل را رعایت نمایند:

1️⃣ استفاده از پارکینگ برای همه عزیزان اعم از استاد، دانشجو و کارمند منحصرا با کارت پارکینگ میسر خواهد بود. لذا ضروری است متقاضیان استفاده از پارکینگ اطلاعات خود را از طریق لینک زیر حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۵ در سامانه تکمیل نمایند.

2️⃣ پارکینگ فقط برای پارک وسیله نقلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان می‌باشد. لذا پس از پارک خودرو، از توقف و تجمع در پارکینگ جدا خودداری نمایید.

3️⃣ ساعت کار پارکینگ از ساعت ۷ صبح لغایت ۱۹:۳۰ می‌باشد.

4️⃣ لازم به ذکر است تمام مقررات حاکم بر پارکینگ‌های عمومی بر پارکینگ موسسه آموزش عالی فردوس نیز جاری است.

⭕️ مهم: زمان دریافت کارت بزودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

🏛 روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی فردوس