💢اطلاعیه مهم پذیرش در دانشگاه

💠 پذیرش دانشجوی کاردانی(فوق دیپلم)  وکارشناسی ناپیوسته(کاردانی به کارشناسی) با سوابق تحصیلی (بدون کنکور)

🔰 مؤسسه آموزش عالی فردوس با برخورداری از فضای آموزشی مناسب و اساتید مجرب در مقطع کاردانی در رشته‌های فتوگرافیک و معماری و در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته‌های مهندسی نرم افزار، مهندسی معماری، گرافیک، نقاشی، مدیریت بازرگانی و حسابداری برای مهر ماه 1403 دانشجو می‌پذیرد.

🔸 داوطلبان عزیز می‌توانند از سه شنبه 30 مرداد تا جمعه 2 شهریور ماه 1403 با مدارک ذیل جهت ثبت نام از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی: www.sanjesh.org و یا به صورت حضوری در ساعات اداری به مؤسسه مراجعه فرمایند.

🗂 مدارک مورد نیاز: عکس، شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه دیپلم و گواهینامه کاردانی (برای کارشناسی ناپیوسته)

📍 آدرس: بولوار شهید کلاهدوز، کلاهدوز 28، مؤسسه آموزش عالی فردوس

🏛 روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی فردوس