💠 بازدید و گفتگو منتخبین مجلس شورای اسلامی شهر مشهد با دانشجویان، اساتید و مسئولین مؤسسه آموزش عالی فردوس

✳️ به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزش عالی فردوس، روز پنجشنبه 27 اردیبهشت، دو عضو منتخب مجلس شورای اسلامی مشهد و کلات، آقای دکتر ظهوریان و آقای نخعی‌راد با دانشجویان، اساتید و مسئولین نشست صمیمانه‌ای برگزار کردند.

🔸 همچنین از گالری فردوس که آثار دانشجویان مؤسسه به نمایش گذاشته شده بود و با اجرای دانشجویان گروه موسیقی همراه شد، بازدید کردند.

🔸در ادامه دبیران انجمن‌های دانشجویی و مدیران گروه به نمایندگی از اساتید و دانشجویان در خصوص مباحث مختلف آموزشی، پژوهشی و هنری دغدغه‌های خود را بیان کردند.

🔸منتخبین مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اشاره کردند، موسسه آموزش عالی فردوس دارای ظرفیت بی‌بدیلی در حوزه آموزش‌های آکادمیک هنری است که می‌بایست نقش آفرینی مهمی در حوزه‌های مختلف هنری به ویژه هنر متعهد انجام دهند و نمایندگان مشهد در  مجلس نیز آمادگی دارند از این قابلیت به نحو شایسته بهره گیری نماید.