بازدید شهردار مشهد از نقاشی دیواری داستانهای شاهنامه در بلوار فردوسی

شنبه 26 اسفند 1396 فرهنگی و دانشجویی

شهردار مشهد مقدس گفت: داستان‌های شاهنامه توسط ۴۰ دانشجو و استاد رشته هنر بر دیوارهای بولوار فردوسی نقش می‌بندد.
 تقی‌زاده خامسی در بازدید از پروژه نقاشی داستان‌های شاهنامه بر دیوارهای شهر، اظهار کرد: امروز برای عرض خدا قوت به هنرمندانی که در حال به تصویر کشیدن و نقاشی کردن داستان‌های شاهنامه بر دیوارهای شهر هستند، این بازدید میدانی برگزار شد.
وی افزود: به نظر می‌رسد خروجی این پروژه، کار خوبی از کار درآمده و مورد رضایت و حمایت شهروندان قرار گیرد.
شهردار مشهد مقدس ادامه داد: این طرح در دیوارهای دو طرف بولوار فردوسی منتهی به میدان فردوسی در حال اجراست و حداقل ۴۰ نفر از دانشجویان رشته هنر به سرپرستی دو نفر از اساتید این رشته در این پروژه مشارکت دارند که این موضوع مایه بسی خوشحالی است.
تقی‌زاده خامسی اذعان کرد: امیدوارم نقاشی داستان‌های شاهنامه بر دیوارهای شهر مشهد تا سالیان سال، به عنوان یادگاری از این دوره از مدیریت شهری به یادگار بماند.
لازم به ذکر است؛ در این دیدار مسعود ریاضی، رئیس کمیسیون ویژه توسعه و عمران توس شورای اسلامی شهر، هادی بختیاری، معاون شهردار و رئیس سازمان اجتماعی فرهنگی، جلال قربانی، شهردار منطقه 2 و محمدرضا فرهادی‌نیا، مدیر کل روابط عمومی و بین‌الملل، شهردار مشهد مقدس را همراهی می‌کردند.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات