کسب مقام نایب قهرمانی تیم والیبال موسسه آموزش عالی فردوس در مسابقات انتخابی المپیاد دانشجویی

چهارشنبه 2 اسفند 1396 فرهنگی و دانشجویی

تیم والیبال مؤسسه آموزش عالی فردوس موفق شد در مسابقات اتتخابی المپیاد دانشجویی مقام دوم را کسب کند و مجوز حضور در مسابقات المپیاد دانشجویی شیراز را بدست آورد.

مسابقات انتخابی المپیاد دانشجویی والیبال دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور  با حضور 12 تیم از دانشگاه های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان   از تاریخ 96/11/24 لغایت 96/11/30  به میزبانی دانشگاه سمنان برگزار شد.

در این مسابقات تیم موسسه آموزش عالی فردوس موفق شد با شکست تیم های دانشگاه های دامغان، سمنان،حکیم سبزواری و فرهنگیان به فینال مسابقات صعود کرده و در نهایت در فینال مسابقات مقام دوم این رقابت ها را کسب کند.

تیم والیبال مؤسسه با کسب این مقام مجوز حضور در مسابقات المپیاد دانشجویی که تیر ماه سال آینده در شیراز برگزار خواهد شد را بدست آورد.