نشست تخصصی «ضرورت و کیفیت تشکیل حلقه های علمی»

دوشنبه 4 دی 1396 فرهنگی و دانشجویی

نشست تخصصی «ضرورت و کیفیت تشکیل حلقه های علمی» از سوی دفتر بسیج اساتید مؤسسه آموزش عالی فردوس در تاریخ چهارشنبه 29 آذر 1396 ساعت 14-12 در اتاق جلسات مؤسسه آموزش عالی فردوس با حضور ریاست و معاونان دانشگاه، مدیران رشته های آموزشی، اعضای هیئت علمی و اعضای بسیج اساتید برگزار شد. در آغاز این نشست ریاست دانشگاه به سیاست های علمی پژوهشی «مؤسسه آموزش عالی فردوس» اشاره کرده و در ادامه دکتر سیدعلیرضا سیدین – دانشیار دانشگاه فردوسی و معاون پژوهشی سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی – و دکتر علی اکبر حدّاد – استادیار دانشگاه فردوسی و مسئول حلقه های علمی سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی – هر یک به ایراد سخنرانی پرداختند. دکتر سیدین در سخنان خود به بازتعریف نهاد بسیج اساتید و رهنمون های رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخته و ضرورت تولید علم، نظریه پردازی و جنبش نر افزاری را بازگو نمودند. دکتر حدّاد نیز شرح تجربه موفق ایجاد حلقه های علمی در کشور را با مثالِ موجود در دانشگاه فردوسی آغاز و به ذکر ویژگی های یک حلقه علمی پرداختند. که از جمله آنها می توان به داشتن روحیه جهادی در تشکیل و بقای آنها اشاره کرد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات