دیدار ریاست ومعاونان مؤسسه با رئیس کلانتری سناباد به مناسبت هفته نیروی انتظامی

چهارشنبه 17 مهر 1398 صفحه اصلی

به ‌مناسبت هفته نیروی انتظامی  ریاست، معاونان و مدیران موسسه با حضور در کلانتری سناباد مشهد با ریاست این شعبه دیدار و گفتگو کردند.

دکتر جلیلی سرپرست مؤسسه در این دیدار ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی  و قدردانی از  تلاش شبانه‌روزی و موثر پلیس در برقراری آرامش و امنیت برای مردم این منطقه بویژه دانشجویان، توضیحات مختصری در مورد وضعیت کنونی مؤسسه ارائه و اظهار کرد:  این واحد دانشگاهی به عنوان اتاق فکر آماده هرگونه همکاری با نیروی انتظامی  در امور مختلف اجتماعی و فرهنگی را دارد.

سرگرد بیگی رئیس کلانتری سناباد نیز با ابراز خرسندی از حضورقشر فرهنگی  جامعه در جمع پرسنل ناجا ، این حضور را مایه دلگرمی پرسنل خدوم این نیرو توصیف و بر تعامل و هم افزایی مشترک میان ناجا و دانشگاه در مسیر ایجاد امنیت فرهنگی و فکری برای آحاد جامعه بویژه دانشگاهیان تاکید نمود.

وی  عنوان کرد: نظم و امنیت موضوع مهمی است که از گذشته تا به امروز با نیروی انتظامی همراه بوده و این موضوع با توجه به ظرفیت جامعه به وجود می‌آید و به همین دلیل برقراری نظم و امنیت عمومی زمانی محقق می‌شود که همه نهادها و سازمان‌ها با توجه به تخصص خود با یکدیگر همکاری داشته باشند.