اخذ مجوز isc پایگاه استنادی علوم جهان اسلام توسط دبیرخانه همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی

پنجشنبه 16 خرداد 1398 پژوهش و فناوری

بر اساس آیین نامه‌های ارتقاء و ارزشیابی علمی اساتید، پژوهشگران و دانشجویان وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر موسسات آموزش عالی، امتیاز شرکت در کنفرانس‌ها صرفاً به مقالاتی تعلق می‌گیرد که در پایگاه ISC نمایه شده باشند.در این رابطه، "دومین همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی"  نیز با اخذ مجوز شماره ۱۳۲۶۶-۹۸۱۹۰ و فراهم نمودن امکان بارگذاری مقالات پذیرفته شده در این پایگاه، در راستای اعتباربخشی به مقالات علمی رسیده به دبیرخانه همایش اقدام نموده است.

به منظور مشاهده همایش در سامانه ISC می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

گفتنی است  "دومین همایش ملی مدیریت دانش و کسب وکارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی" با همکاری استانداری خراسان رضوی و انجمن علمی مدیریت دانش ایران در تاریخ 18 و 19 مهرماه توسط موسسه آموزش عالی فردوس برگزار می گردد.