بازدید دانشجویان گروه معماری از حمام مهدی قلی بیک

شنبه 21 اردیبهشت 1398 آموزش و تحصیلات تکمیلی

جمعی از دانشجویان گروه معماری مؤسسه از حمام مهدی قلی بیک بازدید کردند.

در این بازدید اساتید گروه معماری موسسه آقایان آدینه، میرشجاعیان و استاد حمید رضا ابراهیمی شیرازی یکی از معماران مرمت کار این بنا دانشجویان را همراهی و توضیحات کامل در مورد تاریخچه حمام، ویژگی های ساخت، معماری منحصر بفرد، تزئینات و مرمت در طول دوره های متفاوت را به دانشجویان ارائه دادند.

هدف از این  بازدید رویکرد موسسه آموزش عالی فردوس به اهمیت ویژه هنر و معماری ایرانی اسلامی و آشنایی بیشتر دانشجویان از  این بنا و ویژگی های معماری ایرانی اسلامی، تعمیر و مرمت این گنجینه های معماری در طول تاریخ بوده است.

گفتنی است حمام مهدی قلی بیک که قدمت  آن به دوره صفویه بر می گردد، یکی از بزرگترین حمام های ایران است. این حمام در شهر مشهد و در انتهای بازار فرش و مجاورت حرم حضرت رضا(ع) قرار دارد  که در دهه های اخیر مورد احیاء و مرمت قرار گرفته است. معماری و تزئینات بنای حمام منحصر به فرد است که با قدم گذاشتن داخل این حمام به این ویژگی های پی می بریم.