برگزاری مراسم اختتامیه هشتمین‌دوره مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور

پنجشنبه 23 اسفند 1397 دانشجویی و فرهنگی

آیین اختتامیه هشتمین‌دوره مسابقات ورزشی(بخش تیمی) دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور برگزار شد.

هاشم جلیلی صفریان رییس کمیته تربیت بدنی و امور ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی  منطقه ۹ کشور در این مراسم گفت: بیش از ۶۵۰ دانشجوی دختر و پسر  از ۲۲دانشگاه و موسسه آموزش عالی در سطح منطقه در این دوره از مسابقات شرکت کردند.

وی افزود: این مسابقات از ۲۷ بهمن لغایت ۱۷ اسفندماه و در ۳ رشته ورزشی والیبال بسکتبال و فوتسال برگزار شد.

جلیلی بیان کرد: در فوتسال تیم موسسه آموزش عالی خاوران موفق به کسب مقام اول و تیم های دانشگاه امام رضا و موسسه آموزش عالی فردوس به ترتیب دوم و سوم شدند.

وی گفت: در والیبال پسران تیم موسسه آموزش عالی فردوس مقام اول را کسب کرد و تیم های دانشگاه امام رضا و بینالود به ترتیب مقام دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.

جلیلی افزود: در بخش دختران نیز تیم والیبال دانشگاه امام رضا اول و تیم های موسسه آموزش عالی سناباد و دانشگاه خیام به ترتیب دوم و سوم شدند.

رییس کمیته تربیت بدنی و امور ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی  منطقه ۹ کشور گفت: در بسکتبال دختران نیز تیم های دانشگاه امام رضا(ع)، دانشگاه سجاد ، موسسه آموزش عالی سناباد به ترتیب اول تا سوم شدند.

جلیلی ادامه داد: در بخش پسران تیم بسکتبال موسسه آموزش عالی سناباد اول و تیم های دانشگاه خیام و سجاد مقام های دوم و سوم را کسب کردند.

وی خاطرنشان کرد:  تیم های اول و دوم این مسابقات به المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور ، اعزام می شوند.

در پایان این مراسم از  تیم های برگزیده مسابقات، سرپرستان و مربیان تیم های دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه9 تجلیل شد.