نشست گروه معارف مؤسسه آموزش عالی فردوس

سه شنبه 21 اسفند 1397 دانشجویی و فرهنگی

جلسه گروه معارف با حضور رياست محترم موسسه ،معاون آموزشي و حجه الاسلام والمسلمين ترابی مسئول شورای نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای خراسان رضوی و استادان محترم گروه معارف اسلامي برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه آقاي دکتر جليلي سرپرست مؤسسه آموزش عالی فردوس  ضمن خير مقدم توضيحاتي در خصوص فعاليتهاي آموزشی، فرهنگی و پژوهشی  انجام شده توسط موسسه ارائه نمودند.

از جمله این فعالیت ها برگزاري همايش بين المللي از غدير تا اربعين ،اعزام دانشجویان به اردوی راهيان نور ، همكاري با بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس  و حضور استادان ،دانشجويان و كاركنان در مناسبتهاي مختلف  ملي مذهبي مانند 22 بهمن ،روز جهاني قدس ،اربعين و ...همچنین در مورد فعاليتهاي جديد مؤسسه مانند تاسيس  مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه اي دانشجويان (scd ) ،مركز نوآوری و شکوفایی ،راه اندازي دفتر پلي كلنيكهاي شبكه جامع دانشگاههاي استان در موسسه توضیحاتی عنوان کردند.

در ادامه  مديرگروه معارف مؤسسه آموزش عالی فردوس آقاي رضائيان گزارشی از  فعاليتهاي صورت گرفته در گروه معارف ارائه نمودند.

سپس دكتر مجتبوي معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مؤسسه ضمن خير مقدم و تقدير از برگزاري این جلسه در مورد نقش و اهميت گروه معارف در محيطهاي  دانشگاهي  مطالبی را عنوان کردند.

در انتهاي جلسه حجت الاسلام ترابي مسئول محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاههاي استان  نیز نكاتي در خصوص نقش و جايگاه گروه معارف و لزوم ارتباط بيشتر دانشجويان با گروه معارف و بويژه جايگاه هنر وارتباطات با معارف الهي و فرهنگ جامعه ايراد نمودند .