افتتاح مرکز ارتقا شایستگی های حرفه ای دانشجویان(SCD)در مؤسسه آموزش عالی فردوس

پنجشنبه 18 بهمن 1397 پژوهش و فناوری

همزمان با ایام ا... دهه فجر مرکز ارتقاء شایستگی های حرفه ای دانشجویان(SCD) در مؤسسه آموزش عالی فردوس مشهد با حضور حیدر خوش نیت فرماندار مشهد  و افشین رحیمی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی افتتاح شد.

سرپرست موسسه آموزش عالی فردوس در این مراسم گفت:  مراکز scd به عنوان پلی بین دانش و مهارت هستند که اگر دانشجویان این مسیر را طی کنند ، می توانند در بازار کار،  مقتدرتر، قوی تر و کارآمدتر ظاهر شوند.

جلیلی صفریان ضمن انتقاد از عدم وجود ارتباط بین دانشگاه و صنعت و جامعه افزود: یکی از چالش‌هایی که پیش روی ما وجود داشته عدم ارتباط کافی دانشگاه با صنعت و درواقع عدم اتصال محیط دانشگاه با محیط‌های پس از دانشگاه‌ها است. متاسفانه در سالیان اخیر با چنین چالشی مواجه شده‌ایم که البته برای آن راه حل‌های خوبی وجود دارد  که یکی از آنها تاسیس  مراکزارتقا شایستگی های حرفه ای دانشجویان در دانشگاه ها می باشد.

وی تاکید کرد: راه اندازی مراکز scd می تواند مهارت دانشجویان را  افزایش چشمگیری دهد.

در ادامه  فرماندار مشهد  نیز با اشاره به پیشرفت ها و دستاوردهای قابل توجه کشو ردر حوزه علم و فناوری  اظهار کرد: بایستی این دستاوردها به جوانان معرفی شود  تا آنان از جایگاه والای کشورمطلع گردند.

خوش نیت در ادامه با بیان اینکه استقلال سیاسی کشور ما به حدی ارزشمند است که  هر لحظه می توان به آن افتخار کرد، بر لزوم  انتقال آرمان های و افتخارات انقلاب اسلامی به نسل بعدی جامعه تاکید کرد.

مدیرکل آموزش فنی و  حرفه ای خراسان رضوی در سخنانی اظهار کرد: کشور ما امروز از کمبود افرادی که مهارت لازم برای احراز شغل را داشته باشند و بی مهارتی رنج می برد.

رحیمی اضافه کرد: مساله دیگری که کشور امروز با آن دست بگریبان است مدرک گرایی خارج از قاعده ای است که نظام علمی کشور را به هم ریخته است.

وی با اشاره به پیشرفت های علمی کشور تاکید کرد: توسعه مهارت آموزی نیز از نیازهای لازم و اساسی کشور است.

مدیرکل آموزش فنی و  حرفه ای خراسان رضوی گفت : کشور در کنار علم و تفکر به پنجه های توانمند برای اجرای طرح و فکر نیاز دارد.