امضا تفاهم نامه همکاری مشترک بین موسسه آموزش عالی فردوس و سازمان انتقال خون استان خراسان رضوی

یکشنبه 30 دی 1397 صفحه اصلی

در راستای ارتقاء آگاهی، دانش و مشارکت روزافزون دانشجویان  در زمینه "اهدای خون سالم، آگاهانه و مسئولانه" تفاهم نامه همکاری مشترک بین موسسه آموزش عالی فردوس و سازمان انتقال خون استان خراسان رضوی در حوزه های آموزشی، پژوهشی و اجتماعی منعقد شد.

این تفاهم نامه با هدف ایجاد ارتباط و توسعه همکاری بین طرفین و بهره­ مندی از ظرفیت دانشجویی مؤسسه جهت گسترش دانش و مشارکت روزافزون دانشجویان در اهدای خون آگاهانه و مسئولانه و در کنار آن ترویج باور و مهارت خود مراقبتی بین ایشان به امضا رسید.

دکتر سید حمیدرضا اسلامی به نمایندگی از سازمان انتقال خون استان خراسان رضوی و هاشم جلیلی صفریان به نمایندگی از موسسه آموزش عالی فردوس مشهد این تفاهم نامه را امضاء کردند .