دیدار ریاست، معاون آموزشی و مدیر فرهنگی مؤسسه با شهردار منطقه 1 مشهد

پنجشنبه 27 دی 1397 صفحه اصلی

ریاست، معاون آموزشی و مدیر فرهنگی مؤسسه با حضور در دفتر شهردار منطقه 1 مشهد با او دیدار و گفتگو کردند.

مهندس جلیلی در این دیدار گفت: مؤسسه آموزش عالی فردوس یکی از مؤسسات برتر در حوزه گسترش آمورش عالی بویژه در رشته های هنری و معماری در خراسان بزرگ می باشد و به برکت برخورداری از ظرفیت علمی و پژوهشی  استادان با تجربه، خیل عظیم فارغ التحصیلان کار آمد ، سوابق ارزشمند همکاری در امور هنری  و زیبایی های بصری شهر مشهد  ، در حال حاضر یکی از دانشگاهها و موسسات آموزش عالی مطرح در شرق کشور است.

وی افزود: این مؤسسه در بین سایر مؤسسات آموزش عالی داری رتبه دوم از پنج رتبه می باشد لذا با عنایت به اهمیت ارتباط هرچه بیشتر دانشگاهها و جامعه موسسه آموزش عالی فردوس همچون گذشته آمادگی ارائه خدمات علمی ، هنری و مشاوره ای در خصوص خدمات شهرداری منطقه یک مشهد  بویژه در خصوص برپایی  سمینارها ، نشست‌ها ی  علمی ، همایش ها و گالری های هنری را دارد.

سرپرست مؤسسه آموزش عالی فردوس ادامه داد:  در جهت معرفی فعالیت های هنری  و کمک به زیبایی های بصری پیشنهاد می شود در صورت امکان  ضمن تدوین تفاهم نامه همکاری بین مؤسسه و شهرداری منطقه یک  نسبت به ساخت و  واگذاری  روبان در ابتدای خیابان کلاهدوز 30 در مسیر منتهی به مؤسسه فردوس و تزئین خیابان‌های منتهی به مؤسسه به دیواره نوشته ها با خطوط زیبای هنری و نقاشی های دیواری فاخر  و ....اقدام لازم صورت پذیرد.