آیین معارفه دانشجویان نو ورود با حضور شهردار مشهد مقدس

دوشنبه 16 مهر 1397 آموزش و تحصیلات تکمیلی

آیین معارفه دانشجویان نو ورود با حضور شهردار مشهد مقدس روز دوشنبه 16 مهرماه 97 در مؤسسه آموزش عالی فردوس برگزار شد.

مهندس تقی زاده خامسی شهردار مشهد مقدس در این مراسم با بیان اینکه خوشبختانه درمشهد هنر، خریدار دارد و شهرداری نیز در این راستا از ایده ها وطرح های هنری فاخر حمایت می کند، افزود: شهرمشهد به شما دانشجویان و اساتید رشته هنر واقعا نیازمند است ، منتظر مناقصه و مزایده نباشید از ایده های ماندگار شما در شهرداری مشهد استقبال می کنیم.

وی ادامه داد: امروز مردم ساختن پل و پارک و آسفالت و غیره را جزو وظایف شهرداری می‌دانند و به‌عنوان یک ابتکار قبول نمی‌کنند اما اگر توانستیم در قالب یک کار هنری و ابتکار مردم را به نشاط و فکر وادار کنیم آن وقت مورد استقبال مردم قرار می‌گیریم.

شهردار مشهد افزود: بعنوان مثال همین پروژه نقاشی دیواری بلوار فردوسی که توسط اساتید و دانشجویان این موسسه انجام شده  چون کاری هنری و فاخر است با استقبال خوب مردم مواجه شده است.

تقی زاده خامسی در بخشی دیگری از صحبت های خود به بحث های مختلفی که در خصوص اجرای موسیقی درشهرمشهد مطرح می شود اشاره کرد و گفت: نگرانی در اجرای موسیقی در شهر مشهد از خود موسیقی نیست، بلکه از فضایی است که در حاشیه آن ایجاد می شود.

وی اضافه کرد: نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که مشهد شهر امام رضا(ع) وشهری مذهبی است، لذا بحث هایی که در مورد اجرای موسیقی مطرح می شود در راستای حفظ قداست حضرت رضا(ع) است.

شهردار مشهد با بیان اینکه تا آنجایی که با همه مسئولان مشهد واستان گفتگو داشته ام هیچکدام با اصل موسیقی مخالفتی ندارند، اظهار کرد: خوشبختانه در طول یکسال گذشته برنامه هنری وموسیقی و تاتر های خوبی در مشهد اجرا شده است ومشکلی نداشته ایم ، لذا معتقدیم اگر موسیقی فاخر واصیل باشد ومردم تنها برای موسیقی و هنر حضور پیدا کنند، اتفاقی نمی افتد .

تقی زاده خامسی، با اشاره با اینکه درمرحله اول هنرذاتی است و درس وتمرین آن را به فعل تبدیل می کند، تصریح کرد: اکنون جامعه ما یک جامعه مدرک گرا نیست جامعه ای است که باید خودتان را نشان دهید زیرا ،شاید فردی بدون مدرک نیز بتواند به جاهای خوبی برسد.

سرپرست موسسه آموزش عالی فردوس نیز در این مراسم گفت: اساس رشته‌های ما در این مؤسسه رشته‌های هنری است و اساتید و دانشجویان ما چهره شهر را عوض کرده‌اند بطوری که مورد تأیید همگان قرار گرفته است. از سال 86 همکاری این مؤسسه با شهرداری آغاز شده و دانشجویان و اساتید ما در طرح‌های مختلف از جمله استقبال از بهار و غیره حضور فعال داشته‌اند؛ نقاشی دیواری داستان‌های شاهنامه واقع در بلوار فردوسی که با مشارکت بیش از 20 دانشجو انجام پذیرفته است وهچنین بسیاری از المان های و نقاشی های سطح شهر مشهد از آثار دانشجویان و اساتید این موسسه است.

دکتر جلیلی افزود: خوشحالیم با ایجاد فضای مناسب آموزشی از مهاجرت دانشجویان به خارج استان و حتی کشور جلوگیری نماییم.

دکتر مجتبوی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی موسسه نیز با تبریک به دانشجویان نو ورود اظهار کرد: در هر مؤسسه آموزش عالی مساله مهم و اصلی موضوع آموزش و ارتقای سطح علم،اگاهی  و دانش است و شاید تمام فعالیت ها از بخش های مختلف فرهنگی، تدارکاتی، مالی ومعاونت های مختلف برای این است که به ارتقای سطح علم و دانش و معرفت دانشجویان کمک کنیم.

وی افزود: مؤسسه آموزش عالی فردوس در بین موسسات  آموزش عالی بدلیل برخورداری از نیروی انسانی با پتانسیل بالا یکی از سرآمدترین هاست ، این موسسه تلاش کرده حلقه مفقوده در محیط های دانشگاهی جامعه که ارتباط دانشگاه و جامعه است را به خوبی پر کند.

دکتر مجتبوی ادامه داد: در سال جاری40 نفر از دانشجویان مقطع کارشناسی این مؤسسه در مقطع ارشد در رشته ها و دانشگاه های معتبر قبول شده اند که این نشان از سطح علمی بالای دانشجویان این موسسه دارد.

وی یادآور شد: خراسان بزرگ مهد تمدن، فرهنگ و ادب است و ما میراث دار زنان و مردان بزرگی هستیم که شما عزیزان قرار است راه نورانی انان را دنبال کنید.

در ادامه مراسم دکتر سرگلزهی معاونت فرهنگی و دانشجویی، آقای امیر اقبال حیدرپور مدیر مرکز رشد، خانم توکلی مدیر امور مالی، آقای جاودانی مدیر حراست موسسه به بیان نکات مورد نیاز دانشجویان جدیدالورود در حوزه تخصصی خود  پرداختند.