جشنواره سوغات رضوی فرصتی مغتنم برای حمایت از تولید کالای ایرانی

شنبه 22 اردیبهشت 1397 پژوهش و فناوری

سرپرست مؤسسه آموزش عالی فردوس گفت: جشنواره ملى سوغات رضوى فرصت مغتنی است تا بتوانیم توانمندی ها، استعدادها و خلاقیت های دانشجویان را در قالب نمایشگاهی در معرض دید علاقه مندان بگذاریم.

دکتر هاشم جلیلی صفریان افزود : جشنواره ملى سوغات رضوى در مؤسسه آموزش عالی فردوس مشهد با محورهای بسته بندی محصولات، صنایع دستی، تصویرسازی و طراحی نشانه با هدف ارتقاء سطح علمى و عملی دانشجویان در حوزه کارآفرینى دایر شده است.

وی بیان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در ابتدای سال 97 و نامگذارى آن به عنوان حمایت از کالای ایرانی و تولید ایرانی نیاز است ایرانیان از محصولات و خدمات ایرانی حمایت کنند چون در حقیقت به اقتصاد و اشتغال جوانان کمک کرده اند.

دکتر جلیلی گفت: تعامل بین دانشگاه، صنعت و رسانه گام بلندی برای ایجاد فرصت های شغلی بیشتر و بهتر و همچنین تحقق شعار سال ایجاد خواهد کرد و رسانه ها در این بین نقش بسیار مهمى دارند .

سرپرست موسسه آموزش عالی فردوس  با بیان اینکه چالش اساسی ما در حوزه سوغات به ضعف در بسته‌بندی محصولات برمی‌گردد، افزود:  ضعف در بسته‌بندی سبب شده است که زعفران ما در کشور اسپانیا بسته‌بندی و عرضه شود.

دکتر جلیلی بیان کرد: بسیاری از موضوعات هزینه نیست بلکه سرمایه است درحالی که ما به چشم هزینه به آنها نگاه می‌کنیم، حوزه سوغات و بسته‌بندی از جمله این موارد هستند.

سرپرست موسسه آموزش عالی فردوس ادامه داد: هیچ شهری در ایران به اندازه مشهد مسافر ندارد اما بیشتر سوغات این شهر کالاهای چینی هستند و چند سال باید بگذرد تا متوجه شویم که باید در این حوزه فکری بکنیم.

وی گفت: فرش ایران جایگاه خود را از دست داده است و ما برای به دست آوردن جایگاه قبلی خود باید تلاش زیادی کنیم. از طرفی متاسفانه دانشگاه و صنعت از یکدیگر جدا هستند در حالی که مشکلات اقتصادی و صنعت جامعه باکمک دانشگاه قابل حل هستند.