«حمایت از کالای ایرانی» ستون فقرات اقتصاد مقاومتی است

شنبه 22 اردیبهشت 1397 پژوهش و فناوری

دبیر کمیته علمی همایش ملی مدیریت گفت: تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی به عنوان ستون فقرات اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.

سمیه محبی در افتتاحیه همایش ملی مدیریت و کسب و کار الکترونیکی با رویکرد اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در سالیان اخیر مورد توجه مقام معظم رهبری، مسئولین و آحاد جامعه قرار گرفته، اهمیت اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی است.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی با هدف کاهش وابستگی‌ها، اهمیت بخشی به اقتصاد، توجه خود را بر پتانسیل‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های درون کشور و حمایت از تولید ملی متمرکز نموده و بر ارکانی مانند مقاوم بودن اقتصاد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده از همه ظرفیت‌های دولتی و مردمی، حمایت از تولید ملی و مدیریت منابع ارزی و مصرف تمرکز کرده و با تشخیص حوزه‌های آسیب و تلاش برای کنترل، به دنبال تبدیل تهدیدات به فرصت‌ها است.

دبیرعلمی همایش ملی مدیریت و کسب‌وکار الکترونیکی اضافه کرد: این موضوع در سال تولید ملی و حمایت از کالای ایرانی از اهمیت دوچندان برخوردار است. تولید ملی و حمایت از آن  به عنوان ستون فقرات اقتصاد مقاومتی می‌تواند با ایجاد خودکفایی، اشتغالزایی، جلوگیری از خروج منابع مالی و سرمایه فکری و انسانی بر شکاف و نابرابری‌های اقتصادی مرهم نهاده و با بی‌اثر کردن  تهدیدات دشمن اقتصاد کشور را از سقوط نجات دهد.

محبی با اشاره به همایش ملی مدیریت و کسب‌وکار الکترونیکی عنوان کرد: همایش مدیریت و کسب و کار الکترونیک با رویکرد اقتصاد مقاومتی با همت موسس آموزش عالی فردوس و همکاری انجمن مدیریت دانش ایران و استانداری خراسان رضوی و سایر ارگان‌ها برگزار می‌شود.

وی با تاکید براینکه ما به دنبال پیوند میان مدیریت و کسب و کار از دریچه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی هستیم، افزود: این همایش پیوند میان کسب و کار الکترونیک به منظور برقراری ارتباطات زنجیره‌ای بین خریداران و فروشندگان که منجر به اتخاذ تصمیمات بهتر، بهینه‌سازی کالا و خدمات و کاهش هزینه‌ها میشود را مورد توجه قرار داده است. مقالاتی که به این همایش ارسال شده با این رویکرد به ارائه دستاوردها و تحقیقات می‌پردازد.

مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات