جلسه هماهنگی رابطین بسیج اساتید دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی خراسان رضوی

🔸جلسه هماهنگی رابطین محترم بسیج اساتید دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیر انتفاعی خراسان رضوی روز پنجشنبه مورخ 30 دی ماه 1400 در مؤسسه آموزش عالی فردوس برگزار گردید.

🔸در این جلسه نمایندگان بسیج اساتید دانشگاهها و موسسات آموزش عالی آرمان رضوی، اقبال لاهوری، بهار، توس، حکیمان بجنورد، خاوران، خراسان، خردگرایان مطهر، خیام، شاندیز، عطار، فردوس و کاویان حضور داشتند.

🔸در این جلسه آقای دکتر امیر فرهادیان مسئول محترم کانون بسیج اساتید دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی استان، گزارش اقدامات این کانون در نیمسال تحصیلی که در پایان آن به سر می‌بریم را ارائه دادند که مهمترین این فعالیتها تشکیل شورای مرکزی کانون و برگزاری مستمر جلسات شورا، برگزاری همایش «جایگاه دانشگاهیان در تحقق اهداف بیانیه گام دوم» به مناسبت گرامیداشت سالروز 13 آبان با حضور جناب دکتر محمدرضا مردانی ریاست محترم بسیج اساتید کشور، و همایش « نقش بسیج در تمدن نوین اسلامی » به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با حضور استاد حسن رحیم پور ازغدی عضو محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، در آذر ماه برای استادان بسیجی بوده است.
🔸همچنین ایشان، بسیج اساتید هر دانشگاه/موسسه را کمکی برای فعالیتهای فرهنگی آن مجموعه دانستند و بر فعال‌تر کردن حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها با بکارگیری ظرفیت اساتید بسیجی تاکید نمودند.
🔸در ادامه جلسه، رابطین محترم در خصوص فعالیتهای بسیج اساتید دانشگاه/مؤسسه مطبوع خود گزارش دادند. فعالیتهایی از قبیل تشکیل جلسات حلقه صالحین، بزرگداشت مراسمات ملی و مذهبی، فعالیتهای ورزشی و تفریحی، سمینارهای مجازی (وبینار)، تقدیر از خانواده‌های شهدا و اقدامات علمی و پژوهشی از دیگر موارد مطرح شده، بیان نقاط قابل بهبود و نیز پیشنهاداتی برای استفاده از توان بالقوه موجود در بین استادان و افزایش اثربخشی اقدامات آتی بود.
🔸در انتها آقای مهندس آقائی در خصوص معرفی دانشنامه دفاع مقدس و نحوه همکاری اساتید با اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برای تهیه مقلات علمی از زندگی شهدای شاخص استان توضیحاتی ارائه کردند و مقرر شد اساتید و افراد توانمند برای همکاری در تدوین و نگارش مقالات دانشنامه معرفی شوند.