⭕️موسسه آموزش عالی فردوس افتخار دارد در رشته‌های ارتباط تصویری (گرافیک)، نقاشی، ادبیات نمایشی، مهندسی معماری، هنرهای چند رسانه ای، حسابداری، مدیریت بازرگانی، نوازندگی سازهای ایرانی، نوازندگی سازهای جهانی از مقطع دیپلم به کارشناسی پیوسته بدون کنکور (با سوابق تحصیلی) با مجوز رسمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت نام می‌کند.
⏰مهلت ثبت نام :14تا20 مردادماه 8 تا14
📍محل ثبت نام : موسسه آموزش عالی فردوس و یا از طریق سایت سازمان سنجش Sanjesh.Org ثبت نام نمایید.
🗂مدارک مورد نیاز: یک قطعه عکس پرسنلی، شناسنامه، کارت ملی، دیپلم فارغ‌التحصیلان نظام ۳-۳-۶
❌متقاضیان نظام قدیم باید مدرک پیش دانشگاهی داشته باشند، متقاضیان نظام قدیم هنرستانی هم فقط در صورت داشتن مدرک کاردانی میتوانند در این مقطع ثبت نام کنند( مدرک کاردانی به عنوان پیش دانشگاهی لحاظ می‌گردد)

⭕️خواهشمند است متقاضیان محترمی که به موسسه مراجعه می‌کنند پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و با ماسک وارد شوند.