سیستم آموزشی

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

سوابق تحصیلی:

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر-نرم افزار دانشگاه فردوسی سال 90 معدل 18.08

فارغ التحصیل کارشناسی رشته کامپیوتر-نرم افزار دانشگاه خیام سال 86 معدل 18.10

1. سوابق علمی:

دانشجوی ممتاز مقطع کارشناسی

1. سوابق پژوهشی:

2-1- مقالات ارائه شده در کنفرانس ها

1. Efficient Scheduling of Task Graphs to Multiprocessors Using a Combination of Modified Simulated Annealing and List based Scheduling, Third International Symposium on Intelligent Information Technology and Security Informatics, China, 2010, pp: 350-354.

2. Improving Cluster Computing Performance Based on Job Futurity Prediction, 3rd International Conference on Advanced Computer Theory and Engineering, China, 2010, pp: 303-307.

3. JSM: Job Submission Manager for Large-Scale Distributed Systems based on Game Theory, The 3rd International Conference on Advanced Computer Theory and Engineering, China, 2010, pp: 549-553.

4. HOCE: A New Hotspot Detection Algorithm for Overcommitable Cloud Infrastructures, International Conference on Computer and Computational Intelligence, China, 2010, PP: 420-424.

5.حل مسئله فروشنده دوره گرد با استفاده از الگوریتمهای ژنتيک با تابع ارزیاب جدید، دومين کنفرانس ملی فناوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپيوتر، خردادماه 1395، کرمانشاه.

6.دسته بندی و بازیابی تصویر با استفاده از بهینه سازی شبکه عصبی با کوپلاژ پالسی، دومين کنفرانس ملی فناوری، انرژی و داده با رویکرد مهندسی برق و کامپيوتر، خردادماه 1395، کرمانشاه.

7.بهینه سازی درخت تصمیم با استفاده از الگوریتم های نیوبیز و نزدیک ترین همسایه، دومین همایش ملی کاربرد سیستم های هوشند (محاسبات نرم) درعلوم و صنایع، اردیبهشت 95، قوچان.

8.یک سیستم پیشنهاد دهنده فازی برمبنای ترکیب تکنیک های فیلترینگ مشارکتی مبتنی بر کاربر و مبتنی بر نمونه، دومین همایش ملی کاربرد سیستم های هوشند (محاسبات نرم) درعلوم و صنایع، اردیبهشت 95، قوچان.

9.انتخاب ویژگی بهینه با استفاده از تکامل تفاضلی برای تشخیص موثر سرطان سینه، دومین همایش ملی کاربرد سیستم های هوشند (محاسبات نرم) درعلوم و صنایع، اردیبهشت 95، قوچان.

10.ارائه رهیافت جدید برای استخراج لینک های مفهومی پرتکرار از شبکه های اجتماعی، اولین کنفرانس بین المللی دستاورهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر، اردیبهشت 95، تهران.

2-2- تالیف:

(ترجمه) حمیدطباطبایی-سیدکاظم شکفته-حسین سلامی، زمانبندی وظایف در سیستم های موازی، 94،سازمان چاپ و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی،چاپ اول،978-964-10-3315-8

سوابق آموزشی:

نام دانشگاه/موسسه

نام درس

موسسه ی آموزش عالی خیام

طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی

موسسه ی آموزش عالی فردوس

طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی، مهندسی نرم افزار، مبانی مهندسی نرم افزار ، طراحی سیستم های شیء گرا، برنامه سازی سیستم، کارگاه شبکه های کامپیوتری، برنامه سازی پیشرفته، زبان ماشین و اسمبلی، پایگاه داده ها، ساختمان داده ها

موسسه ی آموزش عالی شاندیز

برنامه سازی مقدماتی، برنامه سازی پیشرفته، ساختمان داده ها

1. سوابق اجرایی (و نمایشگاهی برای گروه هنر و معماری)

_

خواندن 146 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

5.png5.png0.png0.png1.png
امروز92