سیستم آموزشی

(0 رای‌ها)

پژوهشگر گرامی

با سلام و احترام

همانگونه که مستحضرید پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بر اثر جنایات گروهک های تروریستی بیش از 17000 نفر از اقشار محتلف ملت ایران شهید و هزاران نفر نیز مجروح شده اند. این آمار بیانگر مظلومیت ایران و نشان دهنده این حقیقت تلخ است که ایران یکی از بزرگترین «قربانیان تروریسم» در دنیاست.

اما متاسفانه تاکنون آنگونه که باید در جهت انعکاس این واقعیت، کاری انجام نگرفته است، تا آنجا که «مبارزه با تروریسم» مدعیان دیگری یافته است که خود در حقیقت حامی و پشتیبان تروریست ها هستند.

بنیاد هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور) با هدف ثبت این آمار و پاسداشت یاد و خاطره شهدای مظلوم ترور در سال های گذشته، اقدام به افشای جنایات گروهک های تروریستی و روش های مزورانه حامیانشان، در داخل و خارج از کشور نموده و به موفقیت ها و پیروزی های قابل اعتنایی نیز دست یافته است.

در همین راستا، این بنیاد با عنایت پروردگار، توفیق یافت «اولین کنگره ملی بزرگداشت 17000 شهید ترور» را در شهریور ماه 1392 برگزار نماید که در این گردهمایی بیش از 290 مقاله علمی از سوی اساتید و دانشجویان برای دبیرخانه این کنگره ارسال شد. ازاین رو بناد هابیلیان بر آنست دومین کنگره را در سطح بین المللی در تاریخ 9 شهریور 1394 همزمان با «روز ملی مبارزه با تروریسم» با هدف رساندن پیام «ایران قربانی تروریسم» به گوش جهانیان، برگزار می نماید. لذا از حضرتعالی دعوت می شود با ارائه مقاله برغنای علمی این کنگره افزوده و ما را از نظرهای کارشناسانه خود بهره مند سازید.

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان آیت الله طالقانی، خیابان شهید موسوی (فرصت)، جنب موزه شهدا این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

دفتر تهران، تلفکس : 88830779-021

دفتر مشهد، تلفکس : 36056041-051

پایگاه اطلاع رسانی جهت کسب اطلاعات بیشتر : www.17000.ir

خواندن 224 دفعه

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

5.png5.png0.png0.png1.png
امروز92